domingo, 12 de junio de 2011

19 de Juny: Torna al carrer !



El proper diumenge 19 de juny la ciutadania està novament cridada a prendre pacíficament els carrers de les seves localitats, sumant la nostra veu a la dels ciutadans de la Unió Europea.

Sota el lema "Europa pels ciutadans i no pels mercats" Democràcia real Ja! convoca i recolza mobilitzacions pel 19 de juny en la majoria de les ciutats de l'Estat Espanyol, col·laborant activament en la seva difusió així com secundant amb la seva assistència les accions organitzades per altres moviments per a aquestes mateixes dates.

Desproveïda novament de tot signe polític o sindical, aquesta convocatòria està promoguda per persones de tota condició, edat i índole, que deixant a un costat les seves possibles diferències ideològiques o culturals, reprenen la seva participació en la vida pública unides contra l'abús que la classe política ha consentit.

Les nostres motivacions segueixen sent les mateixes que van treure al carrer a milers de persones el 15 de maig. Encara que aquesta vegada, si cap, estem encara més indignats davant l'amenaça que suposen pel nostre Estat de benestar les noves retallades en els salaris, pensions, R+D, sanitat i educació; l'eliminació dels serveis socials, el retard en l'edat de jubilació, la pujada d'impostos i els injusts reajustaments salarials sobre la base de la productivitat i la competitivitat en tota la zona euro previstos en l'aplicació del Pacte de l'Euro, que considerem un atemptat contra els drets socials d'abast internacional.

És necessari exigir als nostres Governants la NO signatura del Pacte de l'Euro el proper 27 de juny ja que aquest implicarà majors sacrificis per tots i totes a causa de les mesures d'austeritat que es volen imposar i que per tant rebutgem. Exigim la reorientació de les polítiques públiques cap a la protecció de l'interès general. Exigim que la dació en pagament sigui reconeguda. Exigim un veritable repartiment de la riquesa i el treball, com a única sortida a la desocupació. Exigim una vida digna per a totes les persones, on els drets siguin para totes i desapareguin els privilegis de la classe política, el frau fiscal i els paradisos fiscals. Exigim, així mateix, canvis en la Llei Electoral que ofereixin vies per a una autentica participació de les persones en les decisions públiques.

D'aquesta manera demostrem que el 15 de maig no va ser una mobilització amb finalitats electorals, sinó socials.

Anunciem que seguirem prenent els carrers fins que les nostres propostes i manifest siguin plenament reconeguts; fins que deixem de ser mercaderia en mans de polítics i banquers.

Fins que obtinguem una Democràcia real JA!


Convocatòries a la resta de l'estat
http://www.democraciarealya.es/

Mapa manifestacions
http://www.thetechnoant.info/19j/

http://www.youtube.com/watch?v=Rlf7n1mmOSw&feature=player_embedded#at=47